بستن سبد خرید

تخفیف‌های سراسری رو از دست نده.

Authentic materials-مجلات و روزنامه های پر استفاده در ریدینگ آیلتس

زمان مطالعه: 5 دقیقه ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۰ ۱۴ دیدگاه

سلام من سمیه کریمی هستم و در این مطلب تصمیم دارم تعدادی از مجلات و روزنامه‌هایی که مقالاتشون در آیلتس آکادمیک و جنرال به عنوان منابع ریدینگ آیلتس کمبریج استفاده میشن رو به شما معرفی کنم.
می دونیم که ریدینگ های آزمون آیلتس در حقیقت متریال های اورجینالی هستند که از بعضی مجلات، روزنامه ها، کتابها و وبسایت ها گرفته میشن.

 

متریال اورجینال (Authentic materials) چه مطالبی هستند؟

این متریال‌ها در حقیقت مطالبی هستند که برای نیتیو اسپیکرها طراحی شدند و هدفشون آموزش زبان انگلیسی نیست.

از انواع این متریال‌ میشه پادکست‌ها، روزنامه ها، مجلات، مقالات، آهنگ‌های انگلیسی، فیلم‌ و سریال‌ها رو نام برد.

امروز تصمیم دارم تعدادی از این مجلات و روزنامه ها رو به شما معرفی کنم.

خوندن مطالب و مقالات این روزنامه ها و مجلات هم برای کسانی که قرار هست در آزمون آیلتس شرکت کنند مفید هست و هم کسانی که سطح اینترمدیت به بالا هستند و دوست دارند روی جنرال انگلیش شون کار کنند.
یکی دیگه از کاربردهای فوق‌العاده مقالات و مطالب این سایت‌ها استفاده از اونها در تدریس زبان انگلیسی هست.

برخلاف تصور خیلی از مدرسین زبان که معتقدند این مقالات رو فقط میشه در کلاسهای اپراینترمدیت و بالاتر استفاده کرد باید بگم که بیشتر این مقالات رو با طراحی دقیق تسک‌های ریدینگ و پریتیچینگ و elicit کردن میشه از سطح اینترمدیت به بالا استفاده کرد و یکی از روش‌هایی هست که بسیار توصیه میشه.

پس همراهم باشید.

مجلات و روزنامه های منابع ریدینگ آیلتس:

مجلات و روزنامه های زیر بهترین منابع ریدینگ آیلتس در سال های اخیر آزمون هستند:

مجله نیو ساینتیست (New scientist)

 مجله نیوساینتیست اولین بار در سال ۱۳۵۶ چاپ و منتشر شد. این مجله یک مجله هفتگی هست که تمام منظرهای علم و تکنولوژی رو پوشش میده. این مجله یک مجله انگلیسی هست که در کشورهای انگلیس، آمریکا و استرالیا چاپ میشه و از سال ۱۹۹۶ فرم آنلاین اون در دسترس قرار گرفته.

در این مجله مطالب متنوعی اعم از اخبار، پادکست، جدول، ویدیو و موضوعات مختلفی از قبیل تکنولوژی، فضا، فیزیک، سلامت، ذهن و محیط یافت میشه.
از این مجله ریدینگ‌های زیادی برای آزمون آیلتس آکادمیک گرفته شده که در کتابهای کمبریج آیلتس ۴،۵، ۶،۷،۸،۱۱ و ۱۳ دیده میشه.

مجله-نیوساینتیست-منابع ریدینگ آیلتس

 

مجله جئوگرفیکال (Geographical magazine)

یکی از اهداف مجله Geographical حمایتی مالی در راستای پیشرفت و تحقیقات در رابطه با علوم جغرافیایی هست. این مجله یک مجله ماهیانه هست و در فرمت چاپی و دیجیتال در دسترس هست. این مجله شامل مقالاتی مصور در رابطه با انسانها، مکانها ماجراجویی، مسافرت، مشکلات محیط زیست به علاوه نتایج آخرین تحقیقات علمی و کشفیات جغرافیایی هست.

وقتی سایت این مجله رو باز می کنید به تمام معنا مجذوبش می شید. تنوع مطالب و عکس ها فوق العاده اند. تو این سایت مطالب متنوعی درباره فرهنگ، پیشرفتها، پناهندگان، شهرها، صحراها، جنگل ها، کوه ها، آب و هوا، انرژی، قطب  و غیره می بینید.
در بخشی دیگه تعدادی نقد درباره کتاب، فیلم و اپلیکیشن می بینید و در قسمتی مجزا جدول، مسابقه، کوئیز،…..

از این مجله تعدادی مقاله در شکل ریدینگ در هر دو ماژول آکادمیک و جنرال ترینینگ در کتاب های کمبریج شماره های ۱۱،۱۲ و ۱۳ می بینید.

مجله-جئوگرفیکال-منابع ریدینگ آیلتس

 

روزنامه گاردین (The Guardian)

این یک روزنامه انگلیسی هست که از سال ۱۸۲۱ منتشر میشه. نوع آنلاین گاردین از سال ۲۰۱۱ آغاز به کار کرد. در وبسایت این روزنامه شما می تونید مطالب متنوعی درباره موضوعاتی مختلف از قبیل اخبار، ورزش، فرهنگ و سبک زندگی بخونید و به پادکست گوش کنید یادگیری ببینید.
از این روزنامه ریدینگ‌هایی در کتاب‌های کمبریج شماره ۱۱ آکادمیک، ۱۲ آکادمیک و جنرال ترینینگ و ۱۳ جنرال ترینینگ دیده شده.

روزنامه-گاردین-منابع ریدینگ آیلتس

 

مجله وایرد (Wired magazine)

این یک مجله امریکایی هست که به صورت ماهیانه به دو شکل چاپی و آنلاین منتشر میشه. تمرکز مجله wired بر چگونگی تاثیر تکنولوژی بر فرهنگ، اقتصاد و سیاست هست.

این مجله از سال ۱۹۹۳ منتشر شده. وقتی سایت این مجله رو باز می کنید با کلی انتخاب مواجه می شید. بیزنس، فرهنگ، علم تعدادی از این انتخابها هستند.
چند ریدینگ کتاب های کمبریج شماره ۱۲ و ۱۳ آکادمیک و ۱۳ جنرال از این مجله گرفته شده اند.

مجله-وایرد-منابع ریدینگ آیلتس

روزنامه ایندیپندنت (The independent)

ایندیپندنت یک روزنامه آنلاین هست که از سال ۱۹۸۶ ابتدا به صورت روزنامه و چاپی در لندن منتشر شد. آخرین نسخه چاپی این روزنامه در سال ۲۰۰۶ منتشر شد و از اون به بعد این روزنامه فقط در شکل آنلاین در دسترسه.

تمرکز اصلی این روزنامه بر اقتصاد هست و مدیر اون هم یک بیزنس من بسیار معروف هست ولی با مراجعه به سایت می بینید که تنوع مطالب اون محدود به اقتصاد نمیشه.
ورزش، فرهنگ، سبک زندگی از جمله موضوعاتی هستن که می تونید درباره اشون بخونید.
در کتاب کمبریج ۷ آکادمیک و ۱۳ جنرال ترینینگ مقاله هایی از این سایت وجود دارند.

روزنامه-ایندیپندنت-منابع ریدینگ آیلتس

 

روزنامه اکونومیست ( The Economist)

این روزنامه، یک روزنامه بین المللی هست که به دو شکل چاپی و دیجیتال و هفتگی و هر پنجشنبه منتشر میشه. تمرکز روزنامه اکونومیست بر اخبار سیاسی، اقتصادی و تازه های تکنولوژی و همینطور کتاب و هنر هست. دسته بندیهای اصلی مطالب این روزنامه کشورها و مذهبها، بیزنس، اقتصاد، علم و تکنولوژی هستند.
شکل صوتی این روزنامه هم از سال ۲۰۰۷ در دسترس قرار گرفت.

مثل اکثر مجلات و روزنامه های آنلاین ویدیو و پادکست هم از گزینه های دیگه وبسایت هست. اپلیکیشن این روزنامه هم برای دو سیستم عامل ios و اندروید قابل دانلود و نصب هست. در لیست مطالب در وبسایت گزینه مقالات رو هم می بینیم که به شما کلی مقاله با موضوعات جذاب پیشنهاد میده.
از این روزنامه ریدینگ هایی در کتابهای کمبریج آکادمیک شماره های ۵،۶ و ۷ آورده شده.

روزنامه-اکونومیست-منابع ریدینگ آیلتس

 

مجله نشنال جئوگرافیک (National Geographic)

 مجله نشنال جئوگرافیک یک مجله بسیار پرطرفداره که از سال ۱۸۸۸ منتشر شده. در این مجله کلی مقاله درباره موضوعاتی مثل علم، جغرافی، تاریخ و فرهنگ وجود داره. این مجله به خاطر عکس های فوق العاده جذابش هم بسیار معروفه.
این مجله به صورت ماهیانه و در هر دو شکل چاپی و آنلاین منتشر میشه.

در سالهای اخیر تمرکز این مجله بر موضوعاتی مثل مشکلات محیط زیست، جنگل زدایی، آلودگی های شیمیایی و گونه های گیاهی و جانوری در معرض انقراض بیشتر شده.
در کتابهای کمبریج ۶ و ۱۱ آکادمیک مقاله هایی از این مجله آورده شده.

مجله-نشنال-ژئوگرافیک-منابع ریدینگ آیلتس

 

مجله ساینتفیک امریکن (Scientific American)

 مجله ساینتفیک امریکن بسیار معروف و پرطرفدار هست که مقالات دانشمندان به نام بسیاری از قبیل آلبرت انیشتن در اونها چاپ و منتشر شده. این مجله، قدیمیترین مجله ماهیانه آمریکاست. بنابراین می تونید تصور کنید که با مجله با یک بکگراند بسیار قوی و مطالبی کاملا علمی و معتبر روبرو هستید و تعجبی نداره اگر کتاب کمبریج ۵ آکادمیک به عنوان منابع ریدینگ آیلتس از این مجله استفاده کرده.

در منوی وبسایت این مجله سرفصلهایی از قبیل علم، ذهن، سلامت، تکنولوژی به چشم میخوره.

مجله-ساینتفیک-امریکن- منابع ریدینگ آیلتس

 

 

روزنامه وایلدلایف بی بی سی (BBC wildlife)

مجله BBC wildlife یک مجله رنگی هست که هر سال ۱۳ نسخه از اون منتشر میشه. این مجله از سال ۱۹۶۳ شروع به انتشار نسخه های خودش کرده و در ابتدا با اسم دیگه ای منتشر میشد و از سال ۱۹۸۳ به گروه مجله های بی بی سی پیوست.
همونطور که از اسمش پیداست این مجله یه دریچه رنگی و قشنگ به جهان طبیعت رو برای شما باز میکنه.

همون طور که از یک مجله انگلیسی با سابقه طولانی انتظار میره، یک تیم حرفه ای عکاس و نویسنده اونجا هستند تا با مطالب و عکسهای فوق العاده اشون شما رو به دنیای حیوانات و طبیعت ببرند. مثل بقیه مجلات و روزنامه های معرفی شده این مجله هم در هر دو نوع چاپی و دیجیتال در دسترسه. با رفتن به لیست مطالب در سایت این مجله با تنوعی فوق العاده روبرو می شید. کودکان، آشپزی، غذا، بافتنی، باغبانی، ورزش، دانش، طبیعت تعدادی از این موضوعات هستند.
در کتاب کمبریج ۱۱ ماژول جنرال انگلیش مقاله های از این مجله می بینیند.

روزنامه-وایلدلایف-(BBC-wildlife) -منابع ریدینگ آیلتس

روزنامه تایمز (The Times)

تایمز یک روزنامه روزانه بریتش هست که از سال ۱۷۸۵ شروع به کار کرده. در لیست مطالب و موضوعات سایت این روزنامه، تاپیک هایی مثل جهان، پول، مسافرت، بیزنس به چشم می خوره. از ویژگی های خاص اون به بخش رادیو اون می شه اشاره کرد که به شما این امکان رو میده تا به صورت زنده به تحلیل اخبار روز گوش کنید.
کتاب کمبریج شماره ۹ آکادمیک از این روزنامه مقاله هایی رو در قالب ریدینگ آورده.

روزنامه-تایمز- منابع ریدینگ آیلتس

 

همون طور که در ابتدا گفتم این روزنامه ها و مجلات نه تنها برای کسانی که تصمیم دارند در آزمون آیلتس شرکت کنند مفید هست و کاربرد داره بلکه زبان آموزان و مدرسین زبان انگلیسی هم می تونند به عنوان منابع عالی در پروسه آموزش و یادگیری استفاده کنند.

امیدوارم که این مقاله براتون مفید باشه. اگر سوالی دارین می تونید همینجا تو کامنت ها بپرسید و یا روزنامه و مجلات دیگه ای هستن که خوندید می تونید تو قسمت کامنت ها پیشنهاد بدید تا همه ما بتونیم استفاده کنیم.

نظرتون چیه؟

نظرتون درباره این مطلب چی بود؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


    با سلام..من می‌خوام از این مجلات استفاده کنم..ولی ظاهرا برای دسترسی به مقالات به شکل کامل باید subscribeکرد؟راه دیگه ای نیست مقالاتش رو بشه کامل خوند؟

    وای خدا دمتون گرم این همه مجله خوب برای مخصوصا extensive reading ندیده بودم. واقعا ممنون

    سلام . اخه چقد شما ماهید چقدددد واقعا ممنون ی عااااالمه انرژی خوب همراه شما.واقعااااا ممنون

    سلام از میخواست اینجا از معلم خوب ، یلدای عزیزم تشکر کنم که همیشه منو راهنمایی کرده و این مقاله خوب رو هم ایشون بهم پیشنهاد داده( بعد از اینکه تو سایتها کلی گشیتم و چیزی خوب پیدا نکردم) . همیچنین از خانم سیمه کریمی عزیز بخاطر مقاله خوبشون تشکر می کنم .

    خیلی خیلی مقاله عالی و مفیدی بود خانم کریمی عزیز، من بتازگی ازمون آیلتس دادم و بخش زیادی از درک مطلب و ایده‌های رایتینگم رو مدیون سایت گاردین هستم، چون هرروز چند مقاله میخوندم و استراکچرها و لغات رو یاد میگرفتم از مقاله ها. و الان هم که میخوام روی جنرال انگلیشم کار کنم این مجلات و سایتهایی که معرفی کردین بشدت مفید خواهند بود برای من. ممنونم.

    خانم کریمی عزیز خیلی عالی بود. من خیلی برام مهمند این سایت ها. دوره لغت خانم علایی رو هم دارم می گذرونم عجیب روی درک مطلبم تاثیر گذاشته. مقاله هایی که ایشون توی دوره لغت با اون روش جذابشون کار می کنند واقعا ذهنم رو در بررسی متون باز کرده . همه جوره ممنون این وبسایت و شما عزیزان هستیم.

پشتیبانی آنلاین در
3 پشتیبان آنلاین