تخفیف سراسری پاییزی
سلام سیاوش صمدی هستم و میخوام توی این مقاله در مورد علت نیاز به تقویت مهارت نوشتن و چرایی پیچیده بودن تقویت این مهارت براتون بنویسم. تا حالا شده از خودتون بپرسید که کلا چرا ما نیاز به تقویت این مهارت داریم؟ و از همه مهمتر چرا اینقدر این مهارت دیرتر از بقیه مهارتها تقویت میشه؟ پاسخ این دو سوال هم ساده هست و هم پیچیده. شما مینویسید تا مراوده کنید. و تقریبا در هرگام از زندگی خود نیاز به مراوده با دیگران دارید و به همین باعث میشه نیاز به مهارت نوشتن پیچیده بشه. اما تقریبا به زبان انگلیسی به شدت کم می نویسید و مکاتبه میکنید که دلایل خودش رو داره.
اقتصاد دنیای امروز نیاز به نیروی کار تحصیل کرده داره که نوشتن برای این افراد بیش از پیش حائز اهمیت شده. شما تقریبا وارد هر شغلی که بشید نیاز به مکاتبه دارید و اگر وارد حرفهی تخصصی میشید نیاز به توانایی درست نوشتن و خوب نوشتن دارید. از همون ابتدا برای پیدا کردن کار مورد نظر باید یک رزومهی قوی در کنار نامهی درخواست کار بنویسید و ارائه بدید. در حین کار باید نوت و یادداشت بردارید. اگر شغل دفتری دارید، باید به انواع و اقسام نامه ها پاسخ بدید و بنویسید. اگر معلم هستی، هرجلسه باید طرح درس بنویسید و یا برای دانشجویان و اولیا و مسئولین مدرسه و آموزشگاه گزارش های مدون تهیه کنید. اگر یکی از افراد موثر در جامعهی مجازی هستید، باید با تعدادی لغت محدود مفهوم عمیقی رو ابراز کنید و درواقع ایجاز در سخن داشته باشید.
تقریبا هر شغل و حرفهی قرن بیست و یکی نیاز داره که شما بتونید پیغام خودتون رو در غالب متن بنویسید و ارائه بدید. در پستهای آتی به صورت اختصاصی برای “انواع مکتبات اداری” میپردازم که شامل نوشتن رزومه و ایمیل خواهد بود. اما اگر عجله دارید که زودتر یه رزومهی کاری خوب بنویسید، اینجا رو کلیک کنید.
به عنوان یک دانشجو، نوشتن برای این موقعیت یک مهارت کلیدی محسوب میشه. در طی دوران تحصیل خودتون باید نوت بردارید، گزارش و مقاله بنویسید، به سوالات آزمونهای رنگارنگ پاسخ بدید و هر از گاهی هم یه ایمل به دوستان بزنید!
نوت برداری یک مهارت ضروری است و در کلاس ودر کنفرانس های مختلف باید بتونید به سرعت نوت های مفید بردارید که به کمکتون بیاد. حتی در مصاحبهی آزمون آیلتس این نوت برداری یکی از مراحلی هست که میتونه موفقیت شما رو تحت تاثیر خودش قرار بده.
در دیگر مراحل یادگیری ارائه گزارش به کلاس و نوشتن مقالات مختلف، همه و همه از لازمه های کسب دانش موفق بوده و هست.
ما با نوشتن میتونیم با بقیه در ارتباط باشیم. حتما امروزه همهی شما از اپلیکیشن های مختلف استفاده میکنید که نیاز به نوشتن و تایپ کردن پاسخ های کوتاه داره و حتما متوجه شدید که لحن استفاده شده توی پیغام های آنلاین زمین تا آسمون با نامه نگاری های رسمی و حتی غیر رسمی فرق داره. حتی با رشد روزافزون سیستم های کامپیوتری و آنلاین باز هم نیاز به مداد دست گرفتن و نوشتن روی کاغذ و فرستادن یه نامه برای ابراز محبت به دوستان وجود داره. نوت هایی که با دست خط شما نوشته شدن هرگر نمیتونند جاشون رو به نوت های الکترونیکی بدهند.
یکی از کارهایی که افراد موفق انجام میدهند ثبت گزارش روزانه ی خودشون هست – چه در دفتر خاطرات و تقویم و چه در شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام و فیسبوک. شاید باورتون نشه ولی یکی از موثرترین راه های موفقیت در نوشتن همین ثبت رخدادهای روزانه هست – چیزی که کمتر کسی بهش توجه میکنه چون توی دنیای امروزی عبارت “کی حال داره؟!” به مراتب قوی تر از انگیزه ی افراد برای موفقیت عمل میکنه. سعی کنید روزانه حداقل ده دقیقه برای نوشتن مطالب و رویدادهای زندگی شخصی وقت بگذارید. از رویدادها و افراد و جاهای جذابی که رفتید بنویسید.
همونطور که دیدید نوشتن در جای جای زندگی ما میتونه حضور داشته باشه و شاید به خودتون بگید که “خب اینا رو که خودم میدونستم!” ولی آخرین باری که این عمل رو آگاهانه برای تقویت خود مهارت رایتینگ انجام دادید نه برای رفع و رجوع مسولیتی که به عهده داشتید، کی بوده؟
برای تقویت مهارت رایتینگ میانبر وجود ندارد! مثل بقیهی مهارتها که با تمرین مستمر قوی میشن، این مهارت هم تمرین نیاز داره.
در مطالب بعدی سعی میکنم که از کلیات به سمت جزییات شما رو هدایت بکنم! اما برای شروع هر کار باید انگیزه و دلیل اون کار رو داشته باشید تا قدرتمند قدم بردارید.
تشکر عالی نوشته.
عالی بود، تشکر
دقیقاا درست بود??عااالی
خیلی مطلب واضح و ملموس نوشته شده ، مرسی
مقاله نکات جدیدی برای من داشت . و مهمترین عامل در تقویت رایتینگ در پاراگراف آخر نوشته شده .
این ایده که بدون اجبار شروع به نوشتن کنیم قشنگه و برای تقویت زبان یه ایده ی کاربردی?
سلام مطلب بسیار خوبی بود. تو بخش نوشتن برای کار، پاراگراف آخر خط دوم واژه غالب اشتباه است و به صورت قالب نوشته میشه. با تشکر از مطالب خوب سایتتون